onsdag 24 februari 2010


Nu var det ett bra tag sen jag skrev ett inlägg. Jag har faktiskt varit nära på att göra det flera gånger men jag glömde bort användarnamnet och tills slut kom jag äntligen på det :)

Hur som helst så sitter jag nu och pluggar matte inför vårt Nationella prov på fredag. Har suttit i typ två timmar nu så jag funderar på om jag ska ta en paus och se halv åtta hos mig eller om jag ska fortsätta. Något som jag definitivt ska göra är att se extrem överlevnad kl 21.30 .

Imorgon ska jag boka klipptid för mitt hår har nog aldrig varit så långt förut och det skulle vara skönt att ha kortare när vi far till borkan nästa lördag. Några förslag på frisyr? :)

Har du tråkigt kan du ju försöka derivera funktionen på bilden en typisk G-fråga i C-kursen :)

/ Mattias

onsdag 17 februari 2010

Med en starlet i handen, och hårstrån i min mun, sitter jag hos frisören Sören.

Igår hade jag Mattias och Daniel "killkväll" hemma hos mig. Vi softade maximalt och hade en liten tävling med Emelie och Matilda om vem som hade roligast, vi eller dom och deras tjejkväll. Jag tror dom vann men säg inget till dom. Vi såg iaf Boondock Saints 2 All saints day, den var riktigt bra faktiskt. Inte lika bra som ettan men helt klart godkänd. Sen så skulle vi fara ut och dricka den legendariska espresso shaken på Costas men dom hade stängt så vi köpte bara varsin typ findusmaträtt.

Det har börjat vara sjukt bra väder ofta nu. Hoppas det är det i helgen me för då blir det skoter:)
Har btw kirrat vårjacka idag av märket nudie. Tell me what you think :)





/Simon (89)

onsdag 3 februari 2010

Inte en minut för tidigt..

Tja tja bloggen!
Idag har jag gott i skolan och hämtat min skoter ^^
Nä, nu räcker det med amandavardet stuket.
Jag fick en film-trailer visad för mig idag och den var så grym så jag var bara tvungen att kirra den :) haha. Dead Snow hette den och var typ en norsk nazi-zombiefilm. Verkar helfräck faktiskt.

Jag äger inte längre någon apberget. Facebook is the new apberget ;) Fler och fler följer med dissa-apbergetvågen. Great success!

That's all folks, peace out!

/Simon tror jag det var (90)