måndag 19 maj 2008

2 år, 142 dagar, 5 timmar, 9 minuter och 46 sekunder

Nu har det gått så långt att det blivit 2 inlägg på 2 timmar. Jag känner mig som Blondinbella, eller jag vet knappt vem det är och än mindre vad hon känner. Men men nu har vi kommit till den fas att vi nått ut till minst en läsare som undrar vad det är för skit. Och då är det dags att gå igenom reglerna. Än så länge är de ganska diffusa, men de är som följer:

Listan går ut på att det skrivs en lista över massvis med pinsamma, konstiga, roliga, annorlunda, knäppa grejer som vi ska utföra för att samla på oss poäng. Man får ett poäng för varje uppgift man klarar (alternativt fler för värre grejer). Då gäller det alltså att samla så mkt poäng som möjligt och vinnaren vinner ett fantastiskt pris: en utlandsresa till ett varmt och trevligt land. Detta betalas av de förlorande deltagarna som också måste betala sin resa. Det är alltså inte bara prestige utan det är riktiga priser.

För att uppgifterna ska räknas som godkända så behövs foto eller filmbevis (som självklart läggs upp på bloggen.) Och det här är en tävling mellan oss deltagare och ingen annan får hoppa in eller gå ur tävlingen. Tävlingen pågår mellan 10/10/2010 och 10/10/2011. Anledningen till att vi har det då är att vi alla är myndiga och har möjlighet till att köra bil. Och eftersom tävlingen pågår i ett helt år så behöver vi många tips och förslag på vad vi ska göra. Dessa skickas in till the_list@live.se.

/Ludvig

Inga kommentarer: