onsdag 18 november 2009

Pewpew och åka bil

Har varit ut på ännu en av våra många fina roadtrips. Denna gång var destinationen Linköping och Tellebos med ett litet stopp i Stockholm för Björn Borg-shopping och MONSTER JAM! Lite Falun hann vi med på vägen hem också.

******

Hela resan började fint men lite sena iväg från Vännäs vid 13.00 men inga problem. Någon tappad börs, friscobrgare och extra mil i bil så var vi i Kramfors för att hämta upp Wennstigs vid 17.00, bara typ ungefär sekunderna senare var vi i Härnösand och hos familjen Filip.

Niklas glad över funnen börs (här glad över monster jam, men samma känsla)

Vi åkte sedan hela kvällen med ett stopp vid stängningstid i Gävlebro där Filip smakade Diesel. Vid prick ungefär 00.00 så var i Södertälje hos Pontus för slagsmål och sovning.

Filips dieselprovning


Vi vaknade tidigt och gick runt på Stureplan, åt på Blondinbellas favvofik. Innan det var dags för dagens grej Monster Jam som började helt okej men avslutade o besvikelse, tror vi lämnar det för sen körde vi vidare till Linköping och en fet ungdomssamling.Grave Digger innan han började suga


En munfull på Bellas fik


Efter lite häng hos Tellebos så for vi hem på Söndagen med stopp hos Mister Häst och hos våra kära Erik och Tove i Falun. Kanske en awesome helg.

Dalahäst med nästan hela gänget under, Alicia saknades för hon fotade mest hela tiden.Hon fick vara med också, diggar Monster Jam.

/Ludvig

1 kommentar:

MAXXXOR sa...

JAAAAA, så skojj det där verkade! GIEF KÖRKORT!! :D

/MAX! :O