söndag 14 juni 2009

Byggardags

Ludvig, kul att du gymmar också. Men du är alldeles för oseriös. Vad är det för någon kost du sysslar med? Cola, Statoilburgare och Daimstrut. Pinsamt.

Jag har tränat lite halvseriöst i ett halvår nu. Började lyfta skrot oseriöst för ett år sedan, på försäsongen. Klarade knappt 60 kg i bänk. I december efter min knäoperation började jag mer seriöst, men ändå inte fullt ut. Januari och februari var riktigt bra månader, och jag har kört på men inte så seriöst som jag tänkte först.

Nu är det seriöst i 12 månader som gäller. Nu har jag en bra grund. Volym skall byggas på detta år. Mål: "beach 2010", som man brukar uttrycka sig. Jag tränar på Atletic Gym i Slagsta, utan tvekan ett av Sveriges främsta gym. Såhär har det sett ut hittils idag:
- vaknar 10.00, frukost: kreatin, ett glas vatten, två omega-3kapslar, proteindrink och havregrynsgröt med mjölk, kanel och banan.
- 11.45: innan-träning-drink: Vapor, prestationshöjande med koffein.
- ca. 12.00, gympass. Triceps. Uppvärmning på crosstrainer 10 minuter innan för att försöka få upp min grundkondition igen, den är urusel (det ösregnar hela tiden här så jag kan inte jogga ute). Färdig ca. 15.00.
- 15.00: proteindrink.
- 15.40: lunch - potatis och kött.

Ludvig, se och lär. Så sköter man kost och träning. Så blir man hunk.

/ David

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kreatin är för fjantar som inte har nog med motivation för att få upp pumpen på vanligt vis.

David sa...

(nu vet jag inte seriositeten i din replik, men jag antar att du är allvarlig)

Kreatin "för fjantar" tas innan träning "för att få upp pumpen". Jag tar det på morgonen, således struntar jag i att få i mig den lilla extra "pumpen" då det är flera timmar kvar till mitt pass. Jag tar det i primärt syfte för att gå upp i vikt och för att binda vatten i musklerna. Den prestationshöjande effekten ser jag som en bonus, och under dagar där långa pass skall genomföras (som idag) intar jag en prestationshöjare innan (Vapor), där kreatin givetvis är en ingridiens.

Avslutningsvis: kosttillskott är inte för fjantar. Resultat uppnås snabbare. Har jag bråttom? Nej. Men resultat handlar också om att jobba lite på gymmet. Utan jobb = inget resultat, och då hjälper varken Rage eller kreation.

Och ang. motivation: jag är fel man att läxa upp. Jag har motivation så det räcker.

Anonym sa...

Hur mycket du än gymar, satsar och tuggar i dig saker så kommer du förmodligen aldrig se något ressultat.

vill du veta varför?
Svaret är Fjollträsk! När Sthlm skapades vart något fel, som gör att de som bor där aldrig kommer att ha mer än 55kilo muskler i sin kropp oavsett storlek på hyddan sin.
All övrig vikt som de ha på sin kropp är antigen förlängd tuntarm = mer utrymme för avföring eller att era lungor har tjocka lager av sot och bly som kommit dit på grund av den förorenade luften som ni dag efter dag får i er.

Så vill du bli "BIG" eller skaffa dig en "tvättbräda" så borde du flytta från sthlm, helst till vännäs där man blir så stor på gymen så man måste bränna ned övervåningen för att få platts med sina stora kroppar, eller till Afrika där man får brottas med lejon och hivbärande våldtäcktsmän som är "utrustade ned till marken".
Lyckas våldtacktsmännen få tag i dig så lovar jag att man får motivation att brottas bättre eller springa fortare nästa gång.

MVH / Gutta

Anonym sa...

vem är denna gutta?

Lukas sa...

Välkommen tillbaka Dagge! Finns inget dåligt väder för löpning bara dåliga kläder ut och spring som Rocky, trappor och uppförsbackar.
/Västerbottens femte bästa långdistans löpare som precis cyklat vätternrundan

Anonym sa...

Du kanske borde lära dig vad tillskotten är till för innan du börjar skryta på din blogg om hur biffen du har tänkt bli.

Det är inte tillskotten som bygger muskler!