söndag 7 juni 2009

Ursäkta för ett sent inlägg

..men det har varit en lång dag.


Fellan taggade val, trots att hon inte fick välja


Den började bra med två flickor i mitt rum. Det är inte riktigt som det låter men Norsjöiterna Felicia och Erika spenaderade natten i min bäddsoffa. När vi tagit oss upp så hade jag bestämt mig för att rösta. Min röst landade på Piratpartiet som verkar få 7,1 procent av rösterna och 1 mandat i EU.

Jag gjorde mitt viktiga val

Efter det begav vi oss till Statiol för en tankning och efter lite bilkörning hamnade vi där igen för en statiolburgare. Efter den skildes typ våra vägar och jag for på Ronjas "fest". Vilket var mycker roligt. Jag var med i det fantastiska Chillgänget och vi framförde sketcher som aldrig för. Hoppas att de blev uppskattade. Sen höll Ronja tal och vi for hem. Fast beslutna att bada badtunna stack vi i bilen först för att lämna av Deus och Sippie och sen hämta badkläder. När pojkarna var lämnade så fick jag en mopedist i sidan av bilen. Kändes sådär, tror han klarade sig hyfsat med en bruten fot. Jag klarade mig fint liksom flickorna i bilen. Bilen mår sådär, kan visa senare på en bild. Men som tur var lever alla, minst!

Najsig burgare

Sen blev det då valvaka hos Jonssons pojkarna, mer badtunna än vakande. Men det var mysigt. Efter lite smygtittande på TV så blev det glass med najsig chokladsås.

Ursäkta för det sena och långa inlägget, men ändå, och grattis Erika imorrn.

/Ludvig

4 kommentarer:

Amanda sa...

Måste bara säga att vi är glada att ni mår bra :D Vad skulle Chillgänget vara utan er? :O

Chokladsåsen var bäst.

Anonym sa...

Piratpartiet suger, dom driver bara en enda fråga.

Ludvig med flera sa...

Hej anonym. Nej, det gör de inte. De har flera frågor rörande integritet som de driver i EU

Erika sa...

Tackar tackar :)
Och bra röstat!