måndag 15 juni 2009

Roadtrip: Bollstabruk

Då var det dags för en roadtrip igen. Vad annars. Här uppe i norrland har man så långa avstånd till sina vänner så det måste till roadtrips för att hälsa på varandra. Den här gången var det dock speciellt. Det var Elins 20årskalas/studenttjosan. Så jag skulle åka ner med DG i hans merca (som för övrigt rullat över 58000 mil). Till Övik trodde jag, men nej, det var bortanför Kramfors, i en håla vid namn Bollstabruk. Resan ner blev aningen försenad men vi kom fram 1 tim och 20 min efter planerna ungefär. Då kom jag på att jag inte sagt att jag skulle komma. Men då fick DG en present i alla fall. Väl nere kände vi oss som riktiga utbölingar. Vi började med mat, satt oss vi ett bord, drog några pinsamma lines och åt sedan i tystnad. Efter att vi fått oss en husesyn så kände vi oss lite mer varma i kläderna och började lika med djuren, dvs hundaren och ökenråttorna.

Enligt DG: Dagens höjdpunkt, ökenråttor

Efter lite djurlek blev det aktiviteter som, spikmatteliggande (dåligt), orgasmatron, resväskeliggande och prat om Kissie. Det slutade med att jag och DG var kvar längst, han stannade 1 sekund längre än mig och vann hela tävlingen. På hemvägen träffade vi på babes i en polisbil och hann med i statoilburgare (Tyvärr Alicia och Elin, ingen kebabrulle och facebookgrupp) på statoil i Övik. Där det hängde skumma typer och räksalladen kostade extra.

Ingen roadtrip utan burgare


Så, det var ännu en resa som slutade lyckligt. Och till David vill jag säga att jag tränar så pass mycket att jag kan äta vad jag vill.

/Ludvig

3 kommentarer:

Daniel sa...

Och ikväll bli det extra hårt på gymmet! /Danne

DG sa...

mycket bra redogörelse förutom en sak,träffade VI babes i en polisbil? var det inte JAG som körde bilen=dom ragga på MIG? ehh...JO

Ludvig med flera sa...

Haha, jag trodde att det var uppenbaart DG. Det var najs, hoppas det är mkt babes i polisbilar på vägen till Örebro då jag kör

/Ludvig