tisdag 9 juni 2009

Självmord

Nu i veckan så har vi bara massa föreläsningar och studiebesök. Så i morse när vi lyssnade på två föreläsningar så höll jag på att somna typ hela tiden. Vet inte varför jag är så trött hela tiden. Aja, sen hade vi lång lunch och efter en god lunch på max så hade vi fortfarande ca en och en halv timme kvar. Så då satte jag och några klasskompisar oss vid ett bord bredvid ett terarium. Där fanns det sex sköldpaddor. Det var två tjejer som höll på att städa där inne så det var full fart på sköldpaddorna.
Dom hade delvis tömt vattnet när en liten krabat fick för sig att gå ut på en kant med en ruta på ena sidan om sig och ett drop på kanske 4 dm på andra sidan. Vi satt och följde hans varje rörelse.
När han efter ett tag lutade sig ut över kanten tog tjejen honom just innan han skulle falla. Men det roliga var att han gick ut 2 gånger till då han lyckades med vad vi såg som ett desperat försök att slippa lidandet i fångenskap. Han föll och faceplantade och tippade över till rygg. Och vi skrattade så vi kiknade av skadeglädje.

Ps. Han kunde fortfarande gå omkring efter sina, hmm äventyr, det tar jag som att han klarade sig bra Ds.

/Simon

Inga kommentarer: