onsdag 4 februari 2009

Great day?!

Nej, svaret är nej. Jag hade inte en great day. Jag berättar. Det hela började i morse då jag vaknade. Jag hade gärna fortsatt sovit, länge. Men det är något alla måste göra, gå upp alltså. Det går alltså inte att klaga så mycket på. Men efter det satt jag mig på bussen, i vetskap att jag borde plugga på bussen så satt jag mig med goda vänner. De hade dock satt sig på riktigt puckade ställen. Så jag fryste rejält om mina smalben. Stackars smalben. Det fortsatte, själva skoldagen var i vilket fall bra. Jag fick sluta redan klockan 13.40. Efter det blev det en tripp med Adam till Max. Jag åt en Hot Chipotle som jag trodde skulle vara ruggigt god. Tänk er en burgare med lökringar, bra idé. Men sen vare det här med såsen, Hot Chipotle-såsen. Den förstörde hamburgaren och den smackade något annat, något äckligt.


Låt er inte luras!


Efter det gick jag och satt mig på körskolan där jag pluggade till klockan 17.30 då en lektion började om exakt det jag pluggat i flera timmar. Drygt, efter ytterligare 2,5 timmar så kände jag mig fullfjädrad på ämnet och redo att fara hem efter en jobbig dag. Så jag kollade på klockan 20.07, kollade snabbt på busstidstabellen. 20.10 gick en buss till Hemberget. Jag måste springa!

Efter det som blev knappa 2,5 min hade jag sprungit till busstationen med min stora röda väska i nävarna. Jag kom fram och såg två bussar på parkeringen, en av dom måste vara den rätta! Med blodsmak upp till öronen sprang jag allt vad jag kunde, nästan in i dörrarna som borde "slidea" upp men nu stog helt stilla. Nu kom bussen ut från parkeringen och jag stoppade den på vägen ut. Frågade om den gick via Vännäs. Han sa nej och dörren small igen. Jag såg att den andra bussen stod kvar så jag sprang allt vad jag kunde runt hela busstationen bara för att se att det stod Luleå på den. Jag var farligt nära att hoppa på den bara för att. Men jag satt mig ner och kollade på busstidstabellen och självklart så gick den turen jag sökte efter bara på skolornas sommarlov. Jaha, då fick jag vänta på stan i nästan 2 timmar till. Var hemma klockan 22.30 ungefär. Great day!

Ludvig "killen som testar saker år er, så ni slipper"     

4 kommentarer:

Emma sa...

hahah jag har gjort precis samma sak, men dagen före sommarlovet startade!

Frun "tjejen som VET saker" sa...

Bussen går visst nu, dock inte in i Vännsan. Däremot går den alltid till Hemberget. Du var helt enkelt lite sen, eller bussen tidig.
Känn på den du!

Ludvig med flera sa...

haha jag såg dig och knackade på rutan men du hörde inte /Niklas

Ludvig med flera sa...

Puckobusschaufför! /Ludvig