söndag 15 februari 2009

Solstickan I


Innan inlägget så lägger jag ut en bild på den första i den förhoppningsvis långa raden av konstverk i serien solstickan. Bakgrunden vet jag inte riktigt men det brukar bli något sånt här varje gång jag eller Niklas får tag på en tändsticksask.

******

Nu är man hemma från ett läger fullt av pudersnö, mat och våld. Men framför allt halsont. Jag genomförde ett läger hög på kaffe och halstabletter. Men det funkade ju helt fantastiskt, fick många kommentarer om min mintluktande andedräkt. Jag tar det som en komplimang då mint luktar gott. Det var ett ganska händeserikt läger men jag är för trött och sjuk för att komma ihåg ett skit av det, än mindre att skriva om det. Men jag skriver några korta ord ändå.

******

Större delen av dagarna spenderade jag och Daniel i skogen och placerade ut fördemål som dunkar, repstegar och snören. Men också aktiviteter som att vandra upp en kuddi-kuddiplan i meterdjup snö och bilkörande förekom. (Inte från min sida dock.) Förutom skogsturerna så åt vi mest. Det är det man gör på läger egentligen, hela tiden.

******

- Jag gjorde också en del upptäckter på min resa bl.a. att:

- Kvarnåsen har en skitskön sovarsoffa.

- Om man läxar upp småbarn hela dagen så får man rolig röst dagen efter.

- Svenska kyrkan i Norsjö har inte trådlöst nätverk.

- Det har däremot Åskyrkan

Ludvig     

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tapp1 på kyrkan i Norsjö alltså. Ska klaga till le black imorrn.

PS. Orkar inte logga in så tar anonym, du får gissa vem det är. Har du fel så blire inge mer utlånande av pengar i cafeterian. DS.

Ludvig med flera sa...

Hagen von Magen har svårt att hålla sig borta från bloggen. haha

Skinkfarfar sa...

Åskyrkan äger!