torsdag 19 februari 2009

Midgårdsbingo osv

Jag vet att det här är lite efter. Eller lite och lite, det borde ha kommit ut i tisdags. Jag ska nu berätta vad som händer efter vår friluftsdag på just tisdag. Det hela utspelade sig på midgård.


******

Jag kan berätta lite om draggenelevers inställning till midgårdsskolan. Det är ungefär såhär: Alla på midgård är bögar eller lesbiska och dom är emo (alla, mer eller mindre) eller hippies eller något annat alternativt. Annars kan man ha dreads och röka på hela dagarna. Ett tredje elternativ är att vara barfota och ha tåring. Grejen är i alla fall att alla udda går på midgård. Därför bestämde vi fyra stora starka draggenpojkar för att spela ett spel. Vi skrev upp alla möjliga olika saker på en lapp och körde bingo, midgårdsbingo. Det hela skulle göras innan parkeringstiden tog slut, ca 50 minuter senare. Det var våran deadline. Här har ni en bild på hur bingobrädan såg ut. Ganska vacker. Men vi beslutade att ta bort svarting och ersätta det med hippie. Lite enklare sådär.******

Som ni ser såär det alltså emo, D+ (kupa), dreads, hippie, rocker, barfota, lebb, nörd och homo (kille). En lätt sak om man vet vars man ska leta. Vi började med att locka till oss folk vi kände som hade med sig klass kamrater. Detta gav oss lebb, dreads och D+ bland annat. Efter att vi gått runt ett tag och det var 7 minuter kvar till deadline började vi känna oss stressade. Vi hade fortfarande två saker kvar på bingobrädan. Den första var någon som är barfota. Vi fixade det tillslut (med lite fusk?). Men en barfotagående midgårdselev hittades. Vilket vi har bildbevis på! Kan ni gissa vems fina fötter det är?


******

Efter detta så var det dags att gå till bilen, vi spärrade ögonen hårt överallt bara för att hitta den sista grejen. Men det var hopplöst. Vi hade misslyckats. Och det var inte vilken grej som helst utan den lättaste. Vi misslyckades med att hitta ett emo på midgård. Visst vi såg flera innan själva tävlingen startade men det räknas inte. Så vad säger det här om midgård då? Att våra fördommar inte stämde? Nej, verkligen inte! Vi hittade allt möjligt udda och roligt på 50 minuter. Det är bara sjukt. Midgård, sjuk skola.

Ludvig   

Inga kommentarer: