tisdag 2 december 2008

Alla gillar när jag skriver

Lukas: tack för din värmande kommentar.

Och jag har noterat att Ludvig och Simons tävling börjar bli lite trist. Jag skummar inte ens igenom längre. Jag bara.. gör ingenting. Jag har en liten känsla över att folk gillar mina inlägg mer. Jag skriver mer sällan, så jag har mer betydelsefulla saker i mina inlägg.

Idag har jag bowlat med mitt innebandylag. Jag är ganska bra på i stort sett alla idrotter, men bowling är jag absolut världens sämsta på. Det är pinsamt. Jag kom sist förstås (inte av hela laget (det gjorde jag säkert ändå), men av fyra). En väldigt intressant observation är dock att man får en extrem fotsvett av bowling. Det kan vara bowlingskorna. Aldrig har jag svettats så mycket om fötterna.

Jag har också gjort färdigt en mastodontig samhällsuppgift idag/ikväll. Men vem vill läsa om inlämningsuppgifter? Ingen, så nu talar vi om något annat.

Snart åker de flesta barnen i Vännäs till Hemavan. Men inte jag. Vissa personer frågar när jag egentligen kommer upp. Så jag tänkte göra det officiellt på min nästan alldeles egna webbsida:

jag vet inte. Det är jul och jag har sex familjemedlemmar att handla julklappar till. Jag vill köpa leksaker till mig själv, och kläder. Jag vill köpa bullar och julmust till mina älskade Stockholms-kompisar. Men sen så får jag ju pengar på julafton, och dessutom studiebidrag vid årskiftet. Det är inte omöjligt att jag landar på en snöig landningsbana i Umeå runt den 3 januari.

Snart slutar vi i skolan! Så otroligt fort det har gått. Men så mycket jag har lärt mig. Eller har jag det? Ja jag tror det. Jag kan nästan läsa noter, det är häftigt. Det är som japanska, fast ett japanska man kan läsa världen över. Det är det som är så bra med noter - det blir läst världen över.
Nu postar jag två hittils opostade bilder som aldrig skådats förr. Amanda, här rengör jag din lillasysters gitarr från blod!

Jag hatar bloggers bilduppladdning. Texten hamnar här och där. Ska bli spännande att se var den hamnar när jag är färdig. Jag orkar INTE redigera om det blir helt åt skogen.
Nu förväntar jag mig kommentarer, just för att bevisa att jag hade rätt! Skriv, skriv, skriv!
Jag hälsar till alla som läser detta!
MVH Dagge

4 kommentarer:

Lukas sa...

Spela gitarr tills man blöder är inte så svårt, är svårare att spela synth tills fingrarna b löder som galenskaparna sjunger.

MJ - Morgonpigge Julle sa...

Lukas: Kan tänkas att det inte är svårt att spela gitarr tills man blöder, min erfarenhet är dock inte så stor inom detta område, men att bloda ner Matildas gitarr när man spelar Sveriges trallvänligaste låt - det är däremot både coolt och hårt!

Annars tycker jag att 3 januari låter bra David, så länge du kan landa trots våra otroliga mängder snö.

Och jag är cool för jag är dagens första besökare klockan 07:08!

Amanda sa...

3:e januari :D Najs prajs :)
Den är precis lika ren nu som den var då du lämnade den... Vilket egentligen innebär att ingen har spelat på den sen du var här :O

elinpelin sa...

tredje januari låter toppen! längtar :)