söndag 21 december 2008

Nytt utseende, ny grej

Jag ser att någon gjort om bloggen  (troligtvis Dagge.) Faktiskt just innan jag han göra det, lika bra var väl det eftersom jag inte har photoshop längre. Mycket fint dagge, jag tar för givet att det var du som gjort denna vackra layout. 


******

Ja, det var nya utseendet. Vad är då grejen? Jo, det är till och med bättre än det låter. Det är en tävling på högsta nivå. Det är dock inte mellan oss på bloggen utan mellan mig och en man vid namn Arvid. Tävlingen kom av att jag alltid försökt peppa Arvid att spara skägg. Jag har peppat och peppat men det har aldrig gått. Jag tror itne att det är många som sett honom i skägg, troligtvis ingen. Nu har han dock gått med på att hålla sig orakad hela lovet om jag också gör det. Det är en såkallad win-win-situation. Dels för att Arvid kommer se jättesnygg (rolig) ut och jag har så gott som ingen skäggväxt. (Profil i motljus som man brukar säga). 

Hur ska då detta gå till ? Jo, varje dag läggs det ut bilder av våra vackra mer eller mindre skäggiga nunor här på bloggen, ni har då chansen att rösta på det vackraste skägget. Vi har nu snart varit orakade i två dagar. Röstningen kommer att vara uppe trots att bilderna inte kommit in på sidan än.  

******

Vad gör jag nudå? Jo jag sitter och lyssnar på RHCP och tar en paus i ljudklippandet. Jag längtar som ingen annan till hemavan nu tror jag! Jag kan också meddela att snön har börjat komma tillbaka efter att det mesta smält bort. Så här såg det ut utanför mitt fönster i morse. 


Tjaaaaaaa!

/Ludvig

3 kommentarer:

Anonym sa...

Rolig idé med tävlingen!
Snygg bild!

Anonym sa...

Mycket fin layout!
Och rolig tävling, en mycket bra idé. Lycka till!

/Anonym

Anonym sa...

ååh nej Ludvig, inte din mopppemusch/fjungrej