lördag 13 december 2008

Oj, vad slappt

Riktigt slappt av oss. Men oj vad saker som har hänt i veckan. Så jag har bestämt mig lite för att spara allt så det blir mer spännande. För ju mer man sparar desto större blir högen, inte sant?

Torsdagskväll (förra veckan): knät låser sig, det är ni bekanta med i detta laget

Fredag 5:e december: blir uppmött vid Liljeholmen av tre söta tjejer som har fixat kryckor. Vi äter, har kör och sen så åker vi till stan och går på teater på kvällen. Mys.

Lördag: åker till sjukhuset. Röntgar knät, tar blodtryck och allt sånt skit. Blir inbokad på en ny artoskopi (titthålsoperation). Eller doktorn sa "du får en tid i veckan".

Söndag: träffar en av de som gav mig kryckor. Vid detta tillfälle får jag fortfarande på kryckor, knät var alltså låst.

Måndag: tråkig deppdag. 16.00 ringer ortopeden. "Hej David, du har fått operationstid imorgon". Jahapp.

Tisdag: är på Huddinge Sjukhus kl. 10. Väntar ganska länge. Blir inkörd i den sterila salen runt 12.30-13.00. Blir sövd och drogad.

Tisdag någonstans på dygnet: vaknar upp. Har ont i knät. Får en spruta morfin i armen. Får fika av sjukhuspersonalen. Och nu till deppet:

de sätter på mig en "Genu Syncro", en stor skena som går från fotknölarna till där kalsongerna slutar. Får inte böja knät mer än 90 grader på sex veckor. Totalt ska jag ha fittmaskinen på mitt ben i tre månader. Jag som tänkte shoppa loss på jeans! Hur ska det gå och åka skidor och snowboard i Vännäs i januari med ett trasigt knä? Svar: det går inte.

Onsdag: hemma från skolan, skittrist

Torsdag: går till skolan, roligt.

Fredag (igår): luciatåg! Jag tittade på p.g.a. mitt knä. Spanska, och sen skolk från matten. Åkte till Söder, sen åkte jag hem. Träning på kvällen.

Lördag (idag): köpte strängar till gitarr. Knät känns inte ett skit, skönt. Har fått besök av släkt. Ska se på El Clasico om 32 minuter. Aaaah vad härligt!

Imorgon: adventsfika hos min syster, mysigt.

Coming up: tisdag: vi ska spela Hard To Handle (Black Crowes) och Fire (Hendrix) på tisdagskväll i skolan. Skitkul! Jag spelar trummor på låt nr 1. På Fire blir det gitarrsolo bakom ryggen, blodig gitarr, bar överkropp.
Torsdag: julshow på gamla skolan, mums.
Fredag: skolavslutning.

Här fick ni nåt att bita i! Kommentarer tack!

/ David

PS. Jag har nästan absolut gehör. DS.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Synd med knät,
Trevligt med musik! Och bra låtval!

Lukas sa...

Stackare där som blir skadad precis när vintern börjar. Jag vet hur det känns.. Jag bröt fotleden för två år sen. Det var en vecka innan jul och jag skulle på nyårslägret :(
PS. Jag har bestämt mig för att bara kommentera dina inlägg för att retas med ludde DS.

Elo dansar och ler sa...

Vi får väl hitta på något annat roligt när du kommer :) :)

Amaaanda sa...

Absolut Gehör! David DU är min idol :D