tisdag 2 december 2008

Scary movie

Idag har varit en ganska slapp dag. Jag For in vid 7.25 och hade matte. Sen hade jag VI timme, det är typ en lektion där man ska ha klassråd och prata om saker. Men vi brukar fika och ha det trevligt istället. Sen hade jag studiehandledning som är typ draggens motsvarighet till hammarskolans lagdag. Man får jobba om man ligger efter helt enkelt.

Och på denna lektion när många hade gått slog en kille på någon konstig film på youtube. Han hade hörlurar och klippet var 10 min långt. Han satt med ansiktet i händerna och satt helt stilla i dom där 10 minuterna. Vi var kanske tre st som satt runt han och pratade och helt plötsligt så faller han omkull och får medvetande igen. Han tiddade på oss och va heelt borta och log jättemycket och fnissade. Filmklippet heter I-doser och effekten ska tydligen vara som att vara hög. Det var roligt men lite scary.

Veckan blir lugn tror jag, jag har inga större skoluppgifter, det känns skönt. Dock ska jag fara direkt på morgonen imorn och simma med idrotten. Kan bli kul.
I helgen är det Tonår och Café på fredagen och på lördag får vi se vad som hittas på.

/Simon

3 kommentarer:

Julle sa...

Det är inte alls fel att köpa biljett till julshowen och titta på när dina goda vänner dansar och sjunger... Ett alldeles utmärkt lördagsnöje!

Ludvig med flera sa...

Ja det har du rätt i :) Hade bara ingen koll på när ni började.
Det ska bli roligt att se vad ni har hittat på i år.

Ludvig med flera sa...

Jag har biljetter till den 6e :)
/Ludvig