tisdag 2 december 2008

Konstig dag

Idag blev en högst konstig dag. Det hela började 6.05 då jag fick ett sms av min innebandylärare, han skrev: Har spytt, dvs ingen lektion idag. Jag börjar ana att hans imunförsvar inte är det allra bästa då han är sjuk mest hela tiden. Men jag blev inte allt för ledsen trots att jag sett framemot lite sockfotboll.

Efter det så gick jag ner och åt frukost, som vanligt så stod bacon och äggröra på menyn. Det var mycket gott och jag smaskade i mig det framför julkalendern. Jag satt och funderade på om jag skulle fara in klockan 09.00 så jag han på FES (företagsekonomi/småföretagande). Då kom jag på att jag skulle vara ledig lektionen efter och ansåg att det inte var värt att fara in för en lektion som vi dessutom bara leker på. Så jag är ledig idag. Vilken grej!

******

Nu har jag i uppgift att posta ett brev. Det är för att få igång se-sidan. Det kniviga är att det ska skickas till Köpenhamn. Då behöver jag lite frimärken. Jag får fixa det under dagen.

******

Jag har kollat på fotbollskanalens blogg och lärt mig att använda dom här stjärnorna ni ser. Ganska läckert tycker jag. Har också ändrat lite layout på bloggen, förnyande skadar aldrig, eller hur.

******

Fick nu veta att OTH tar uppehåll till i januari. Det kändes väldigt ovärt eftersom idag är det OTH/how i met your mother-kväll. Det hela blir inte bättre av att how i met your mother också har uppehåll, men bara i en vecka. Jag får klara mig med burn notice, där jag har lite catching up to do.


pausar en vecka
/Ludvig2 kommentarer:

Anonym sa...

det är inte okej att byta design på bloggen hela tiden

Ludvig sa...

Det är itne okej med anonyma kommentarer