lördag 16 augusti 2008

OS-uppdatering 6

Phelps tog sitt sjunde guld och delar nu rekordet i antal OS-guld i ett och samma OS. Starkt! Sju stycken är han uppe i nu och snart tar han rekordet och åtta guld. Och han drar ifrån mot Sverige i medaljligan. Medan Sverige tappade eftersom Ara Abrahamian förlorade sitt brons pga dåligt uppförande. Med det är helt okej Ara, du är kungen. Trots att jag egentligen inte hänger med på vad som hänt så tror jag mig förstå att FILA som har hand om all brottning i OS har fuskat för att dom ville ha en italiensk vinnare. Så Ara gjorde rätt som lämnade pallen, eller han skulle inte ens farit på prisutdelningen så det gör inte så mkt med ett brons mer eller mindre. Vi förlorar ändå mot Phelps:

Michel Phelps 7 0 0
Sverige 0 3 0

Svenska tennisparet Aspelin/Johansson förlorade finalen mot Federer och mannen med det coola namnet: Stanislas Wawrinka. Men ett helt okej silver för svenskarna.


Usain Bolt vann finalen på 100 meter lekande enkelt. Han studsade över mållinjen helt utan motstånd och tog världsrekord på tiden 9.69, bara sådär. Och han saktade ner sista biten. Helt överlägsen måste jag säga. Loppet måste ses själv!

Tvtider:
13.00 Söndag: Susanna Kallur, 100 häck, försök
14.20 Söndag: Stefan Holm, Linus Thörnblad, höjdhopp, kval
14.30 Söndag: Anna Lindberg, simhopp, final

Inga kommentarer: