torsdag 29 januari 2009

2 dagar kvar..

Till minifilmen jag försökte spela in är klar. den uppskattade tiden är typ 30 sek så den är inte så mastig. Men jag tror den kommer att bli sjukt bra. Eller åtminstånde hyfsad. På fredag har jag tillgång till XP-dator, förhoppningsvis i alla fall. Och då ska jag sätta mig ner och klippa ihop lite. Då har jag också fixat alla klipp som behövs. I vilket fall så bör filmen komma ut på Lördag. Vet inte om det gills som två eller tre dagar, jag skrev två. Svårt att räkna sånt tycker jag. Veckor, dagar, svårt.


******

 Nu ska jag passa på att kolla på Scrubs när jag ahr datorn för mig själv och en timme att slå död på, jag är ett geni. På tal om teve så är det snart Super Bowl. Jag undrar om jag inte ska ställa klockan och gå upp och kika på matchen. Det är ju skitkuk med amerikansk fotboll. Hade jag varit lite större och mycket tätare hade jag lirat det. 

******

Kom ni ihåg att jag sa att jag skulle snacka med Vakna med the voice. Det tänkte jag också. Men när jag knappade in mig på hemsidan fann jag bara ett litet mailfolmulär som bara rymde typ 500 teckan. Ett långt sms dvs. Dåligt vakna!

Ludvig 

1 kommentar:

Ludvig med flera sa...

"Det är ju skitkuk med amerikansk fotboll."

Fniss..