måndag 5 januari 2009

Oväntat spännande

Jag har misstankar om fusk! Jag måste ge creds till dig Arvid, dels för att du lånade ut ditt Levy's axelband till mig under Vännäsdagarna men också för din fina skäggväxt! Den är dock lite klenare än jag trodde, men den håller helt klart måttet. Ludvig! Din syns verkligen inte ett skit. Dags att dumpa mobilkameran och satsa seriöst istället?

Däremot har jag röstat på Arvid i stort sett varenda gång jag har surfat in på bloggen (d.v.s. minst 100-talet) men nu står det BARA 30-20 till Arvid?! Ludvig, fuskar du?? Du har hämtat upp oväntat mycket.

Jag har på senare dagar vart en smula deprimerad av förstående samt inofficiella orsaker (kan har varit för att både E1-sträng på gitarr och D-sträng på bas pajade i fredags) men nu har jag mått bättre. Också p.g.a. en förstående men lika hemlig och inofficiell orsak.

Och till Helo och andra alla (hehe) som läser bloggen: som ni har märkt så blir det inget Umeå på jullovet för mig. Det suger, jag tycker det är skittrist. Men jag har inte haft förutsättningarna. Så vi ses ett annat lov eller så, hoppas det blir snart. Jag saknar er verkligen! Så därför har jag gjort den här urgulliga saken. Jag vet att jag är skitsöt, det hör jag ganska ofta (men påminn mig gärna igen). Hur många stockholmare har gjort såhär till er, vännäsbor?Inte många. :)

/ David

5 kommentarer:

Ludvig med flera sa...

Det var en fin sak :)
Vi saknar dig också David!

Ludvig sa...

fint :)

sluta klaga på mig David, jag fuskar inte. Det är väl sympatiröster antar jag. Min skäggväxt är inte enorm men irl så är den lite värre. Den frös till och med ikväll. Jag gör iaf så gott jag kan.

Arvid sa...

Tack David! Känns bra att veta att jag har stöd från Stockholm också! =)

Vad det gäller axelbandet så var det inga problem! Det var ju till ett gott ändamål! =D
Däremot är jag sjukt imponerad över att du till och med minns märket på det. Det gjorde jag inte ens själv... =)

Men jag har faktiskt hört Ludvig erkänna att han har röstat på sig själv, minst, ett par gånger, så frågan är om det kanske inte är sympatiröster på sig själv det är frågan om? =D

Hur gick det förresten med ditt skägg? Skulle inte du också spara?

Lukas sa...

Nej, men vi har gjort det mot några stockholmare :) När vi sydde fast ett Vännäs kommun märke på deras gosedjur bettan (ja samma som i filmen nedan) :D

Julle sa...

Vi tycker också det är megatrist David!!
Men det är verkligen en urgullig sak som du har gjort och jag påminner dig; du är skitsöt. =)