onsdag 14 januari 2009

Dags för inlägg

Ja, jag skriver inte så ofta. Och ja det är för att jag är en lat, lat människa. Men jag bör kanske bättra mig. Roligt med kommentarer som kräver att jag skriver i alla fall. Det tar ut tummen ur arslet lite. 


******

Nåja, vad har jag att skriva? Vi har varit i Hemavan som alla vet. Det har lovats film, och det kommer en också. Om bara spliffsen kan skicka några klipp till mig. Men jag får lägga in en annan film för att kompensera lite. Det ska lösas, varsågod, en gammal goding! (Tänk på att den är snart två år gammal, lika usla på sjunga då som nu!)******

Hemsidan då? Ja, den är "under utveckling". Det betyder att jag inte orkar fixa något nu. Eller sen. Jag vill ha någon som kan göra den snygg åt oss! Please contact me! Jag tog det på engelska så kanske nån engelsman kan sköta det också. I vilket fall hjälp! Eller lär mig länka till denna sida eller nåt..

******

Jag har bestämt mig för att söka jobb också, inte ensammen om att söka det tydligen. Jag borde kanske inte tipsa fler, men det stog ju i aftonbladet så det är kanske för sent ändå. Här hittar du världens bästa jobb! eller det finns en länk där och lite info. Hemsidan där man söker går ruggigt segt också. Bra jobb i alla fall. Men jag ska inte spoila, kolla på länken för att se jobbet!

******

Vill också medela att Arvid har kvar skägget vilket glädjer mig enormt! Man får utstå mycket terroristskämt men jag tror det är okej. Blev ett relativt medellångt inlägg idag, bör skriva imorgon också. Nu ska jag se Barcelona-Atletico Madrid i Copa del Rey. Hare gott!

/Ludvig 

3 kommentarer:

dodo sa...

haha! kuuuung ju, har kvar en massa filmer där ni övar på yule-of-ending-uppträdandet ^^

Ludvig med flera sa...

HAHA! ja tänk att det var snart två år sen vi slutade. Är ni klar med reunionshitet än?

/L

Elo dansar och ler sa...

Jobbet lät inte heelt fel, men du får ju inte lämna oss...