onsdag 28 januari 2009

Jessica Alba

Okej, förlåt. Men nu blev jag helt plötsligt en typisk kille som bara tjatar om hur snygg Jessica Alba är. Och jag såg nu into the blue, där Jessica har en av huvudrollerna. Hon har bikini typ hela filmen. Och det är klart vissa killar bara ser filmen därför. Det är en bra anledning då filmen inte är vidare bra. Och hon är snygg, det måste till och med tjejerna hålla med om! Varsågoda, en bild på henne, från filmen: 
******

Andra bra grejer? Ja, Scrubs har kommit ut, dubbbelavsnitt som vanligt. Det kommer bli roligt att se på nån gång, när jag får tid. Det är mycket som ska göras. Jag tackar också Lukas för serietipset. Har inte kollat in men serier är alltid bra. Fler får gärna komma med serietips också.

******

Jag ska också hälsa till Daniel. Han for till Gran Canaria i kväll och ska roa sig. Om han kommer åt internet förväntar jag mig att han kommenterar det här inlägget. Kan kan skriva något i stil med: "Förutom Jessica så ser bilden ut som jag har det nu" eller något annat coolt, typ "Jag tappade tre tänder på flyget". Fast det kräver att han faktiskt gör det.

Nu ska jag tillbaka ner i den obotligt roliga boken "Perspektiv på Historien", Jippie!

Ludvig

1 kommentar:

Simon, M sa...

Two and a half men är riktigt kul :)
Sen har vi ju my name is earl som faktist är ganska bra :)