söndag 18 januari 2009

Dags för filmen?

Ja, det tycker jag också. Det är då den från hemavan jag menar. Låt oss kalla den för maratonet. Eftersom det var ett maraton av flera grejer typ. Jag jobbar på det fortfarande och Filip har lovat att han ska ge mig kameran med filmen i. Så fort det är fixat lovar jag att jag pressar ut den på bloggen. Och jag är lika spänd och förväntansfull som ni är.


******

Jag tänkte att jag kan summera dagen, det var länge sen man gjorde något sånt. I korta drag blev det: En trasig lampa, en klippt snövall, alphapet, blod, svett och tårar (mest svett), vunna lekar och en vandring hem. Alla händelser som inte fick vara med ska inte känna sig ledsna, dom var bara inte med i sammandraget. 

******

Eftersom det inte blev någon maratonfilm nu heller så visar jag en annan fin film, en hockeyfilm. Nu ska jag snart se fotbollskanalen Europa och äta skagenröramackor. 

/Ludvig

5 kommentarer:

Lukas sa...

Det var en dålig film. Dom var fega och bara tittade på varandra. Så här ska det gå till även i hocke när man blir förbannad på en motspelare. http://se.youtube.com/watch?v=F_mChJtTAYA

Skinkfarfar sa...

Du får ju inte väcka ens förhoppningar sådär :/

Felicia sa...

david= diskdavid?

Anonym sa...

Kom igen mer inlägg!
Kör en tävling hela bloggen som kräver att ni skriver varje dag.

Simon, M sa...

Asså XD De va den bästa fighten jag nånsin sett! Jag skrattade nästan ihjäl mig!