måndag 5 januari 2009

Skägg (5 Januari)

Jag fick höra att den här mössan framhävde min skäggväxt, vet inte om jag tror dom som sa det. Tänkte att jag tar det kortet i alla fall. Det är nu tre dagar kvar och mitt skägg syns inte på bild. Känns inte optimalt, man det är bevisat att jag inte har mycket till skägg. Men det här fuskanklagerserna får ta och läggas ner. Jag har röstat två gånger, en gån på Chrome och en på Explorer. Det är bara två röster.  




Arvid ser skabbig ut. Precis som jag vill ha det. Hoppas bara han rakar det till något snyggt innan det far helt. Kanske som Hulk Hogan eller getskägg. Något i den stilen vill jag se. Men det bästa vore om han sparade ett år till. Att trimma är tillåtet. 

Jag träffade också mina vänner Emil och Jojje idag på stan, de var båda skäggigare än mig. Jag försökte att inte snacka så mycket om det. Bäst att låta bli tänkte jag. Jag kan i vilket fall inte se mig annat är besegrad av Arvid. Med tre dagar kvar.

/Ludvig

1 kommentar:

frun sa...

För att inte tala om hur mycket den framhävdes i det riktiga ljuset.. Jag tror att det är din xperiakamera som inte låter skägget komma till sin rätt.