onsdag 19 november 2008

Jag är besviken..

..på simon men fämst på David. Simon för att han nästan fuskar, inga korta treradersinlägg!!!


Och på David för att han läser för mycket tidningar och tror allt det står där. Du tror inte att någon som har telefonen ett tag och har fått ett heletsintryck av telefonen vet mer än en kille på M3 som spenderar 2 timmar på luren? Dessutom är det fina med X1an att man kan programmera som man vill, det går att göra den betydligt snabbare en till en början. För det tredje så är inte Xperian en konkurrent till iPhone utan iPhone är en skön stilmobil medan X1an är en "smartphone" som har allt. iPhonen har många begränsnignar när det gäller funktoner och kontroll/programmering av telefonen. Min iPhone hade tex. sämre kamera, ingen gps, sämre upplösning och defenitivit inte samma möjlighet att ändra programvara och program. 

Läs på bättre innan du hackar på mig David, iPhone i all ära men den har inte allt jag vill ha, och ska jag vara helt seriöst så kan jag inte med hur man ska "hacka" för att få alla apps man vill ha. 

Men puss på dig David,

/Ludvig

2 kommentarer:

Julia sa...

Så här lät det inte på kulturnatta min man..

Ludvig med flera sa...

Då fanns inte Xperian, och jag säger itne att iphonen är dålig. Den är mycket mycket bra och jag gillar den. Men jag vill ha en X1a nu min fru